Wie zijn wij? 

 

Lionsclub Mijdrecht - Wilnis is een charitatieve club, ook wel service organisatie genoemd. Wij werken op vriendschappelijke basis, dus zonder politieke, godsdienstige op beroepsmatige verbondenheid. De Lions club Mijdrecht - Wilnis is aangesloten bij Lions - International.   

De organisatie die wij ondersteunen bevinden zich in Mijdrecht en Wilnis of hebben een link met onze dorpen. Wij vinden het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschap waarin wij wonen en werken, en hen die het minder goed getroffen hebben hulp te bieden. 

 

Wat doen wij? 

WE SERVE! 

Op vrijwillige basis ontplooien wij activiteiten voor een betere samenleving. Met onze activiteiten verzamelen wij geld of goederen door middel van sponsoren of deelnemers.  De gelden en goederen komen ten goede van organisaties of individuen binnen onze gemeenschap die dit nodig hebben. 

 Enkele voorbeelden van onze activiteiten zijn de haring-party, de lenterit, de bridgedrive en de kerst-in (kerstontbijt voor eenzame ouderen). Allemaal jaarlijks terugkerende activiteiten. 

Buiten dit soort activiteiten zijn wij ook een sociale club. Om de twee weken komen we op dinsdagavond samen om afwisselend te vergaderen of te dineren met elkaar. Ook gaan we regelmatig op bedrijfsbezoeken of komt er een spreker iets vertellen over zijn of haar vakgebied.

Clubgegevens:

 

Clubgegevens


Bedrijfsnaam: Lionsclub Mijdrecht-Wilnis
Rechtsvorm  : Vereniging
KvK-nummer : 4047951

Adres              : Burgemeester van Baaklaan 12
Postcode        : 3648XT
Stad                 : Wilnis
Land                 : Nederland
Contactpers.  : Nico Roling
Mail                  : [email protected]De bijeenkomsten

Als club komen we twee keer per maand op dinsdagavond bij elkaar. Eén keer voor een eetavond en eenmaal vergaderen we. Deze bijeenkomsten vinden plaats in een afgehuurde zaal van Hotel Mijdrecht. Een aantal keer per jaar, als een maand een 5e dinsdag heeft, hebben we een uitje waarbij ook onze partners meer gaan. 

De eetavond

De eetavond is vooral gezellig en om te netwerken. Soms komt er iemand iets vertellen over wat hij doet en soms gaan we op bedrijfsbezoek. Na het eten is er tijd voor een borrel.


Vergaderen

Evenementen organiseren zichzelf niet en daarom komen we ook één keer per maand bijeen om plenair te vergaderen over hoe het ervoor staat met de verschillende evenementen. Na de plenaire vergadering is er tijd om onderling te vergaderen met je commissie of een borrel te drinken.