De lenterit 2022 gaat door!

Lenterit 24 april 2022 gaat coronaproof door!!

Het is bijna weer zover... de jaarlijkse Lenterit van ongeveer 125 km door het groene hart.
Deze voorjaarsrit organiseren we elk jaar in nauwe samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland. Diverse bedrijven sponsoren deze activiteit zoals de Handling Compagnie te Mijdrecht, Albert Heijn Mijdrecht, Wagner Spuitapparatuur en nog vele anderen die dit mogelijk maken. De eerste aanmeldingen zijn binnen en we hebben voor ca. 100 equipes plaats dus reserveer nu online op de website www.lenterit.nl.
Dit jaar in een aangepaste versie i.v.m. Covid-19. Blijf op de start en eindlocatie in uw auto zitten. De organisatie van de Lenterit komt op gepaste afstand naar uw auto toe voor instructies.

Voor € 49,50 per auto krijg je een mooie route die start bij Hotel Mijdrecht Marickenland. De opbrengst van de lenterit 2022 gaat naar het Ronald McDonald Huis te Utrecht.

Maak je rit compleet met een heerlijk lunchpakket voor onderweg en boek dit mee voor een klein bedrag extra.

De auto-liefhebber en de puzzel-liefhebber  brengen we hier samen. Dit is een fantastische activiteit die altijd een mooi bedrag oplevert voor een goed doel. De afgelopen jaren kwamen de volgende goede doelen voorbij:  Stichting Hoogvliegers, Het Ronald MC Donaldhuis, Clini Clowns, Inloophuis het Anker, Stichting Thuis Sterven, Stichting Run4school.

Leuke activiteit met de allermooiste klassiekers tot en met moderne motorfietsen. Alles wat rijd is welkom ongeacht bouwjaar of aandrijving als je maar plezier beleeft aan onze lenterit! En wij regelen dat met een rit van ca. 125 kilometer volgens het bolletje-pijltje principe met heel veel bezienswaardigheden en ook wetenswaardigheden dus nog leerzaam ook. Er zijn altijd punten te behalen door goed om je heen te kijken en alert te zijn. De snelheid is niet van belang dus hou je aan de geldende limieten. De gereden afstand en de ingevulde vragen zijn wel van invloed op het resultaat en dat maakt het juist zo leuk. Kom dus met minimaal 2 personen, dan kan de chauffeur zijn aandacht op de weg houden en de bijrijder goed opletten en de vragen beantwoorden. Tussen de middag is er een lunch mee te boeken die waar je voor een schappelijk bedrag van een heerlijk uitgebreide lunch onderweg kunt genieten en van een gezellig samen zijn. Aan het einde van de rit worden de routeboeken ingeleverd en gaat de jury druk aan de slag. De uitslag wordt bekend gemaakt op de website www.lenterit.nl Er zijn altijd mooie prijzen te winnen als prettige bijkomstigheid, maar eigelijk gaat het gewoon om het plezier, de gezelligheid en daarbij het ondersteunen van een binnenlands goed doel!De prijzen kunnen opgehaald worden bij Hotel Marickenland of worden opgestuurd als je verder weg woont. We wensen alle deelnemers heel veel plezier!

Wat zijn de regels voor de deelnemers om de rit corona-prooi te kunnen organiseren:

- De deelnemers worden verzocht om bij de start en finish in hun auto te blijven zitten!
- Bij aankomst wordt ook direct de start voor je geregeld dus de auto niet parkeren!
- Het is helaas niet toegestaan om bij Hotel Marickenland de toiletten te gebruiken!
- Bij de finish wordt u verzocht om in de auto te blijven zitten!
- De winnaars worden online bekend gemaakt op de website www.lenterit.nl.

Aanmelden doe het nu!

Hieronder kan je je aanmelden!