De lenterit 2023 is op 16 april!

De inschrijving is gesloten! 

 

"Save the date" - Lions Lenterit op zondag 16 april jl. ! 

 

 Al vele jaren wordt in april, door de Lions Mijdrecht-Wilnis in samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland de Lenterit georganiseerd. De Lenterit van 2023 zal dan ook als vanouds starten en finishen op de locatie Hotel Marickenland en u meenemen op een route langs bijzondere plekjes. 


Lenterit 2023 groot succes! Opbrengst:€ 5196.94

konden we aan gezinsbuddy schenken.

 

Op zondag 16 april 2023 organiseerde de Lions weer een fantastische puzzel rally. Met een prachtige route door het “Groene hart” , de westkant van “het Gooi” en met ruim 20 foto vragen onderweg , hebben de equipes zich weer kostelijk geamuseerd. Op de totale afstand van 110 km reden er ruim 70 voertuigen mee. De meeste waren tussen de 25 en 50 jaar oud. Een prachtige karavaan waar de nostalgie vanaf liep. Er werd zelf geapplaudisseerd  door de toeschouwers die hun jonge jaren voorbij zagen rijden.

Het toegankelijke van de Lenterit is toch wel dat er voor iedereen in de auto iets te beleven valt. De chauffeur komt op wegen waar hij bijna nog niet geweest is, de bijrijder heeft alle aandacht nodig om de bolletje/pijl signalen te volgen terwijl de kinderen op de achterbank zich bezig houden met de foto herkenning die onderweg gepasseerd wordt.  Een dagje ouderwetse ontspanning.

De Lions bepaalden dat de opbrengst die dag van de deelnemers en de sponsoren overgemaakt gaat worden naar  de stichting Gezinsbuddy. ( een vertrouwenspersoon voor gezinnen die in de knel zitten ) Een prachtige cheque van € 5196,- werd na afloop over gedragen.  Voor informatie kijk op  https://gezinsbuddy.nl/ 

Na afloop waren er zeer veel lovende woorden over de route en de zeer correcte organisatie. Dit nodigt uit om in 2024 opnieuw een Lenterit te organiseren.

Natuurlijk hopen wij ook dit jaar weer verschillende klassiekers en / of mooie sportwagens te verwelkomen, die zoals altijd veel bekijks zullen hebben. Maar u weet, bij de Lenterit is iedere auto welkom! 

 

Bent u geïnteresseerd, kijk dan bij www.lenterit.nl  voor alle details over inschrijvingen en betalingen.  De deelname kost € 49,50 per voertuig. Tevens wordt daar de bolletje-pijltjes methode uitgelegd die wordt gehanteerd om de route te rijden.Aanmelden doe het nu!

Hieronder kan je je aanmelden!

Wie maken de lenterit mogelijk?

Sokkenmarkt.nl

De beenmode specialist in naadloze sokken, kindersokken zonder naadjes, panty's, leggings, kniekousen en nog veel meer in heel veel kleuren.

Vlaggenclub.nl

Hier hebben ze van 169 landen de vlag op voorraad. Vlag voor je bedrijf of activiteit nodig? Hier worden ze supersnel gemaakt tegen een scherp tarief!

Van Dort en Partners

Wij leveren een totaal pakket aan dienstverlening & persoonlijke aandacht voor de ondernemer en zijn bedrijf.

Feka.nl

Passie voor ICT, telefonie en web, daar hoeven we niets meer aan toe te voegen toch?

Hartelijk

Hendrikx Advocaten

Kwalitatief hoge juridische expertise, écht contact met de klant en betrouwbaarheid. Dat is waar wij van Hendrikx Advocaten voor staan. Wij zijn een informeel en modern kantoor, gevestigd in het groene hart van Nederland.


Van Nieuwkerk Auto's

We maken beloftes waar.
We dragen zorg voor onze medewerkers.
We zijn transparant en betrouwbaar.
We zijn open en eerlijk.
We gaan voor continuïteit.
We maken het persoonlijk


Gille Classic Consult

Gille Classics Consult levert diverse services op het gebied van (klassieke) voertuigen. De kernactiviteit is taxatie van oldtimers, klassiekers en youngtimers.

Daarnaast behoren aan- of verkoop en transport tot de mogelijkheden.

Janssen van Kouwen

 Janssen  Van Kouwen Automotive is Stellantis-dealer in de regio Groot-Amsterdam (Opel, Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Abarth en Fiat Professional) en in het Gooi al jaren een begrip als Opel-dealer.

Ons motto is: SERVICE MET EEN GLIMLACH! 

Bedankt

 

Wij helpen ondernemers in de installatiebranche met 3 dingen:

  1. De winst te laten stijgen met 200 %;
  2. Een mooi installatiebedrijf op te bouwen;
  3. Meer tijd over te houden.

Hotel Mijdrecht.

 Hotel Mijdrecht Marickenland is een sfeervol en modern hotel aan de rand van recreatiegebied Marickenland. Het hotel ligt middenin het poldergebied van De Ronde Venen en heeft een gunstige ligging ten opzichte van steden als Amsterdam en Utrecht. 

Banden en remmen.

 Altijd staan wij klaar om onze klanten te helpen maar ook op maatschappelijk gebied willen we voorop lopen. Daarom zijn we heel trots om u te melden dat we het Goedhartkeurmerk hebben mogen ontvangen.… 

Juwelier Koek

 Al meer dan 70 jaar is in de Ronde Venen, maar ook ver daarbuiten, Koek Juweliers een vertrouwd adres als het gaat om juwelen en sieraden in het altijd gezellige centrum van Mijdrecht. 

Voor

Versteeg Culinair

Wat het verschil maakt is weten wat de wens en de smaak van de klant is. Versteeg is een echt familie bedrijf met een rijke historie. De drijvende krachten achter deze winkel anno 2023 zijn Ellen en Jeroen.

Aquafix Milieu

AQUAFIX MILIEU B.V. heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van afvalwaterbehandeling en watergeleiding. In eigen huis ontwikkelen, fabriceren en verkopen wij hoogwaardige producten

Handling Company

HCM staat voor Handling Company Mijdrecht. Een ervaren, gedreven en deskundig full service fulfilment bedrijf. De passie voor het vak zit in ons DNA. Evenals persoonlijke aandacht voor onze klanten en hun marketingacties.

James Autoservice

 Onze vestiging aan de Oosterlandweg in Mijdrecht is al decennia lang een vertrouwd adres voor de in en verkoop van gebruikte en nieuwe auto's, vakkundig onderhoud en reparatie aan alle automerken en een professionele schadeherstel afdeling. 

Alle 

De Hosting Makelaar

 Wil jij meer weten over de hosting makelaar? Leuk! Wij staan voor je klaar. Geen hostingvraag is ons te gek en wij vinden graag het antwoord voor je. Om je van advies te voorzien. Om je te wijzen op een mogelijkheid die je zelf nog niet had gezien. Dat is namelijk wat wij doen. 

Loyals Solutions

 Wij ontwerpen en bouwen unieke digitale oplossingen met als doel optimaal gebruik, zichtbaarheid en resultaat.

Jouw digitale groeipotentie ontdekken? 

Ticket Kantoor

Voor iedereen: Of je nu een groot of klein evenement organiseert, regelmatig of éénmalig, dat maakt niet uit. Onze dienst is voor iedereen te gebruiken. Dus ook als particulier zit je goed! 

Aad Flower Power

 Van der Wilt Gerbera’s is een familie bedrijf met een mini gerbera’s kwekerij van 3,2 ha groot, gelegen aan de rand van Mijdrecht. Elke dag streven wij er naar om onze 39 verschillende mini gerbera rassen met de beste kwaliteit af te leveren. Geef 39 kleuren aan je leven!

Hulp?

Firestar kachels.

 Wilt u meer weten over de voordelen van onze verschillende Firestar modellen? Of weet u nog steeds niet helemaal zeker welke haard de juiste is voor uw behoeften? Wij helpen u graag bij deze beslissing en adviseren u individueel. 

Prinselijk Proeven.

De heerlijkste cadeaus en fijnste spijzen en dranken vind je bij ons. Ook voor een goede koffiemachine kun je bij ons terecht.

Mijn Reclamevlag

 Mijn reclamevlag.nl is de website om snel en simpel uw vlaggen en andere bedrukte reclameuitingen te bestellen. Bij ons heeft u direct en overzichtelijk uw offerte in maximaal 3 korte stappen.