De lenterit 2023 op 16 april!

Binnenkort begint de inschrijving

 

"Save the date" - Lions Lenterit op zondag 16 april as. ! 

 

 Al vele jaren wordt in april, door de Lions Mijdrecht-Wilnis in samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland de Lenterit georganiseerd. De Lenterit van 2023 zal dan ook als vanouds starten en finishen op de locatie Hotel Marickenland en u meenemen op een route langs bijzondere plekjes. 

 

Natuurlijk hopen wij ook dit jaar weer verschillende klassiekers en / of mooie sportwagens te verwelkomen, die zoals altijd veel bekijks zullen hebben. Maar u weet, bij de Lenterit is iedere auto welkom! 

 

Bent u geïnteresseerd, kijk dan bij www.lenterit.nl  voor alle details over inschrijvingen en betalingen.  De deelname kost € 49,50 per voertuig. Tevens wordt daar de bolletje-pijltjes methode uitgelegd die wordt gehanteerd om de route te rijden. 

Dus snel naar de website en wie weet doet u dan mee aan de verloting van de Early Bird prijs      - een brandstof bon van € 50,- beschikbaar gesteld door van Nieuwkerk Automotive - die onder de equipes die zich vóór 1 maart 2023 hebben ingeschreven wordt verloot. 

 

Het goede doel voor dit jaar is Gezins Buddy. Een Gezins Buddy is een vertrouwenspersoon voor gezinnen die in de knel zitten. Voor informatie kijk op  https://gezinsbuddy.nl/ 

 

U bent welkom vanaf 10:00 uur in Hotel Mijdrecht Marickenland. Daar wordt u het routeboek uitgereikt en vanaf ongeveer 10:30 uur zal daar ook de start plaatsvinden. Hotel Mijdrecht Marickenland is gelegen op Provincialeweg 3 in Mijdrecht. Op het einde van de middag is er nog een gezellige afsluiting en vindt de prijsuitreiking plaats. 
 

"Save the date" - Lions Lenterit op zondag 16 april as. ! 


 
 


Aanmelden doe het nu!

Hieronder kan je je aanmelden!

Wie maken de lenterit mogelijk?

Sokkenmarkt.nl

De beenmode specialist in naadloze sokken, kindersokken zonder naadjes, panty's, leggings, kniekousen en nog veel meer in heel veel kleuren.

Vlaggenclub.nl

Hier hebben ze van 169 landen de vlag op voorraad. Vlag voor je bedrijf of activiteit nodig? Hier worden ze supersnel gemaakt tegen een scherp tarief!

Van Dort en Partners

Wij leveren een totaal pakket aan dienstverlening & persoonlijke aandacht voor de ondernemer en zijn bedrijf.

Feka.nl

Passie voor ICT, telefonie en web, daar hoeven we niets meer aan toe te voegen toch?

Kennismaken

McDonalds Woerden

De organisatie dankt alle deelnemers en sponsoren (in het bijzonder het team van McDonald’s Woerden: Laura Schouten, Brenda Bennis en Marsha van Dijk) en hoopt iedereen gezond en wel  volgend jaar terug te zien. 

Gille Classic Consult

Gille Classics Consult levert diverse services op het gebied van (klassieke) voertuigen. De kernactiviteit is taxatie van oldtimers, klassiekers en youngtimers.

Daarnaast behoren aan- of verkoop en transport tot de mogelijkheden.

Hendrikx Advocaten

Kwalitatief hoge juridische expertise, écht contact met de klant en betrouwbaarheid. Dat is waar wij van Hendrikx Advocaten voor staan. Wij zijn een informeel en modern kantoor, gevestigd in het groene hart van Nederland.


Kranenburg Mijdrecht

Een schade aan uw auto is nooit leuk. Daarom willen wij u graag ontzorgen en denken wij graag met u mee tijdens het gehele schadetraject. Van het zoeken naar een geschikte oplossing voor uw autoschade tot het afleveren van een schone auto na schadeherstel.