De lenterit 2022 groot succes!

Lenterit 24 april 2022 was een groot succes!!

Opbrengst Lions Lenterit Euro 6000,- voor Ronald McDonaldhuis  

 

Op zondag 24 april jl. vond de 18-de Lions Lenterit plaats. Deze wordt jaarlijks georganiseerd door de Lionsclub Mijdrecht-Wilnis in samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland 
 Wegens corona was de lenterit in 2020 afgelast maar vond gelukkig wel plaats in 2021, echter onder  corona regels. Dit jaar was de lenterit weer in de traditionele formule met gastvrije ontvangst in Hotel Mijdrecht Marickenland als start en eindpunt. 
 Onderweg kon men bij Hoeve Rijlaarsdam van een picknick genieten (indien besteld) en ook van een koek en koffie aangeboden door McDonald’s in Woerden. Het weer werkte mee en de rit werd in een prima lente zonnetje volbracht.
 Er namen 60 auto’s deel. Er was een grote varieteit in deelnemende autos met natuurlijk veel van de bekende merken maar een aantal bijzondere zoals een Zimmer Golden Spirit, een Opel Speedster, een Ford Mustang uit 1966, een Buick Invicta uit 1960 en door het mooie weer ook veel  cabrio’s.  
 Het goede doel was dit jaar het Ronald McDonaldhuis in Utrecht waar jaarlijks families uit de Ronde Venen ondersteund worden.  
 De route werd aangegeven met het bolletjes – pijltjes systeem. Onderweg waren controle posten en moesten vragen beantwoord worden. 
 De fraaie route van 107 km voerde o.a. langs Ter Aar, Vrouwenakker en Nieuwkoop. . 
 Na afloop berekende de jury aan de hand van de gereden afstand, gemiddelde snelheid, bezochte controleposten en antwoorden op de vragen de behaalde punten. 
 De prijswinnaars werden  Leo Droog (1ste prijs een overnachting met ontbijt van GiftForYou) en Merel van Groningen (2de prijs een dinerbon voor 2 personen bij Restaurant Meesters) en familie Grobben (3de prijs, een vlag naar keuze van Mijn Reclamevlag). De Early Bird prijs was een brandstof bon van € 50,- van Nieuwkerk Automotive en deze ging naar Alwin Zweerink.    
 
 Na afloop van de Lenterit overhandigde Aad van der Wilt van de organiserende Lionsclub Mijdrecht-Wilnis symbolisch de dag opbrengst € 4750,- aan mevrouw Agatha Kleis van het Ronald McDonaldhuis Utrecht. Later werd er nog een bijzondere donatie van € 1250,- toegevoegd door McDonald’s Woerden waardoor de totale opbrengst opliep tot € 6000,- 
 
 De organisatie dankt alle deelnemers en sponsoren (in het bijzonder het team van McDonald’s Woerden: Laura Schouten, Brenda Bennis en Marsha van Dijk) en hoopt iedereen gezond en wel  in 2023 terug te zien. 
 


Aanmelden doe het nu!

Hieronder kan je je aanmelden!

Wie maken de lenterit mogelijk?

Sokkenmarkt.nl

De beenmode specialist in naadloze sokken, kindersokken zonder naadjes, panty's, leggings, kniekousen en nog veel meer in heel veel kleuren.

Vlaggenclub.nl

Hier hebben ze van 169 landen de vlag op voorraad. Vlag voor je bedrijf of activiteit nodig? Hier worden ze supersnel gemaakt tegen een scherp tarief!

Van Dort en Partners

Wij leveren een totaal pakket aan dienstverlening & persoonlijke aandacht voor de ondernemer en zijn bedrijf.

Feka.nl

Passie voor ICT, telefonie en web, daar hoeven we niets meer aan toe te voegen toch?

Kennismaken

McDonalds Woerden

De organisatie dankt alle deelnemers en sponsoren (in het bijzonder het team van McDonald’s Woerden: Laura Schouten, Brenda Bennis en Marsha van Dijk) en hoopt iedereen gezond en wel  volgend jaar terug te zien. 

Gille Classic Consult

Gille Classics Consult levert diverse services op het gebied van (klassieke) voertuigen. De kernactiviteit is taxatie van oldtimers, klassiekers en youngtimers.

Daarnaast behoren aan- of verkoop en transport tot de mogelijkheden.

Hendrikx Advocaten

Kwalitatief hoge juridische expertise, écht contact met de klant en betrouwbaarheid. Dat is waar wij van Hendrikx Advocaten voor staan. Wij zijn een informeel en modern kantoor, gevestigd in het groene hart van Nederland.


Kranenburg Mijdrecht

Een schade aan uw auto is nooit leuk. Daarom willen wij u graag ontzorgen en denken wij graag met u mee tijdens het gehele schadetraject. Van het zoeken naar een geschikte oplossing voor uw autoschade tot het afleveren van een schone auto na schadeherstel.