Over ons

De lions club Mijdrecht-Wilnis is aangesloten bij Lions-International. Wij hebben als doel om geld in te zamelen en dat geld te schenken aan goede doelen. Dit proberen wij allebei zoveel mogelijk lokaal te doen. Zo organiseren wij een haring-party, een rally, een bridgedrive en nog veel meer om geld in te zamelen. We gebruiken dat geld vervolgens om te schenken aan goede doelen zoals stichting hoogvliegers en om elk jaar een kerstontbijt te organiseren voor eenzame ouderen.

Daarnaast zijn we ook een sociale club. Om de twee weken komen we op dinsdagavond samen om afwisselend te vergaderen of te dineren met elkaar. Ook gaan we regelmatig op bedrijfsbezoeken of komt er een spreker iets vertellen over zijn vakgebied.

De bijeenkomsten

Als club komen we twee keer per maand op dinsdagavond bij elkaar. Eén keer voor een eetavond en eenmaal vergaderen we. Deze bijeenkomsten vinden plaats in een afgehuurde zaal van Hotel Mijdrecht. Een aantal keer per jaar, als een maand een 5e dinsdag heeft, hebben we een uitje waarbij ook onze partners meer gaan. 

De eetavond

De eetavond is vooral gezellig en om te netwerken. Soms komt er iemand iets vertellen over wat hij doet en soms gaan we op bedrijfsbezoek. Na het eten is er tijd voor een borrel.


Vergaderen

Evenementen organiseren zichzelf niet en daarom komen we ook één keer per maand bijeen om plenair te vergaderen over hoe het ervoor staat met de verschillende evenementen. Na de plenaire vergadering is er tijd om onderling te vergaderen met je commissie of een borrel te drinken. 

Ondernemen

Veel van ons zijn ondernemers uit de gemeente of bekleden een andere baan. De ervaring die we daar op doen gebruiken we om evenementen te organiseren. Ook zijn we een gezellige club die het ook graag zelf naar zijn zin heeft. 

Clubgegevens

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsnaam: Lionsclub Mijdrecht-Wilnis
Rechtsvorm: Vereniging
KvK-nummer: 40479518


Adres: Burgemeester van Baaklaan 12
Postcode: 3648 XT
Plaats: Wilnis
Vestigingsland: Nederland