Goede doelen

Door het jaar heen steunen wij verschillende doelen. Soms doneren we de opbrengst van onze evenementen aan een stichting maar ook gebruiken we geld om zelf maatschappelijk relevante evenementen te organiseren zoals een kerstdiner voor eenzame ouderen.
Hieronder een opsomming van een aantal goede doelen die we de afgelopen jaren konden steunen:
- Stichting Hoogvliegers
- Clini Clowns
- Voedselbank De Ronde Venen.
- Ronald Mc.Donald huis
- Hospitium Wilnis
- Maatje voor 2 (stichting De Baat)
- Stichting Run 4 School
- Inloophuis 't Anker
- Stichting Haarwensen
en nog vele meer.

Stichting Hoogvliegers

Stichting hoogvliegers is een stichting die terminaal zieke kinderen meeneemt in een vliegtuig om ze de dag van hun leven te geven.

Stichting haarwens

Stichting haarwens is een stichting die zich inzet om pruiken te maken voor kinderen die hun haar zijn verloren aan de gevolgen van Chemo-therapie.

Bouwdorp

Elk jaar bouwen kinderen van 7 tot 12 jaar uit de gemeente in teams een hut van pallets. Leuk en goed om te leren samenwerken!

Kerstontbijt

Het kerstontbijt is een evenement dat we elk jaar op 1e kerstdag organiseren om eenzame ouderen toch een fijne kerst te geven.

• Bedrijven die ons regelmatig ondersteunen en dit allemaal mogelijk maken:

Homan Elektrotechniek B.V.
Homan beveiliging B.V.